Roodbont ras - De Belgische rundveerassen
Misschien wel de kloekste onder de dubbel-doel koeien. Het Kempens Roodbont rund heeft een opvallend stevige lichaamsbouw en is zowel geschikt is voor melk- als vleesproductie. Hun naam is niet gestolen: ze bewijzen het Kempische landschap een dienst met hun witte prachtvacht en rode tot donkerrode vlekken. En ook op je bord maakt hun vlees indruk: mals, dieprood en met een diepe smaak.
De Belgische rundveerassen – onze nationale trots!
Wil je genieten van lekker, kwalitatief rundvlees? Kijk dan naar het land van oorsprong, da’s al een keurmerk op zich. En ‘België’ staat vaak synoniem voor ‘goedgekeurd’. Daar ziet heel de keten streng op toe. Zij garanderen dat het vlees dat je koopt heel strikt gecontroleerd is en aan strenge kwaliteitseisen voldoet. Hoe je het ook klaarmaakt en welk type rundvlees het ook is.
Belgisch rundvlees, gekweekt met zorg en bereid met smaak!Misschien wel de kloekste onder de dubbel-doel koeien. Het Kempens Roodbont rund heeft een opvallend stevige lichaamsbouw en is zowel geschikt is voor melk- als vleesproductie. Hun naam is niet gestolen: ze bewijzen het Kempische landschap een dienst met hun witte prachtvacht en rode tot donkerrode vlekken. En ook op je bord maakt hun vlees indruk: mals, dieprood en met een diepe smaak.