Vacature voor chef de rang (m/v)
Restaurant Lux, Antwerpen
Taken:
- Ontvangst en bediening klanten
- Voorbereiden en afsluiten van de lunch- en dinerservice
- De gasten indien nodig adviseren in hun gerecht- en wijnkeuze
Profiel:
- Relevante ervaring in restaurants met de betere dienstverlening is een must
- Gevoel voor verantwoordelijkheid, stipt, teamplayer
- Beleefd, discreet en verzorgd voorkomen
- Nederlandstalig met kennis Frans en Engels
- Basis wijnkennis is wenselijk
Uurrooster:
Dinsdag t.e.m. vrijdag middag- en avondservice (service coupé)
Zaterdag enkel avondservice
Zondag en maandag vaste sluitingsdagen
Startdatum:
Zo snel mogelijk
Contract:
Voltijds – vaste vrije dagen: zaterdagmiddag, zondag en maandag
Sollicitaties:
Restaurant LUX
t.a.v. Bert Janssen, Maître
Adriaan Brouwerstraat 13
2000 Antwerpen
info@luxantwerp.com
0477 55 82 21 (Bert Janssen)