Overslaan en naar de inhoud gaan
-
-
-
The Mastercooks of Belgium
Hoofdnavigatie
Mastercooks
Young Masters
Wedstrijd
Nieuws
Recepten
Partners
Shop
Info
Hoe Mastercook worden
Het bestuur
Kalender
De stichters
4 decennia voorzitters
In memoriam
Contact
Cadeaubons info
Hoe Mastercook worden?
Hoe Young Master worden?
TV
login
nl
fr
0
nl
fr
Kruimelpad
Home
uw recept zoeken
uw recept zoeken
naam chef
naam recept
ingrediënt
Type recept
- Alle -
vlees gerecht
gevogelte gerecht
vis gerecht
dessert
schaal en schelp
vegetarisch
Recepten
Zalm in korstdeeg, hommage aan chef Attilio Basso
Michaël Katz
Makreel in olie, zachte harissa saus en gesauteerde tomaten in Arak (lokale pastis)
Michaël Katz
Crème brûlée met rozenwater, gepocheerde peren met granaatappelsap
Michaël Katz