The Mastercooks of Belgium

Wijzigingen bij Meesterkoks Burtonboy, Caerdinael, Marcin, Mattagne en Neckebroeck

Enkele van onze Franstalige Meesterkoks zijn sinds begin juni naar andere oorden gegaan. Enkele hebben hun restaurant gesloten, anderen openen een nieuwe zaak of hebben een nieuwe baan.

Pierre Burtonboy werkt niet langer in de Brasserie La Terrasse (Brussel). Hij werkt deze zomer als Meesterkok aan huis.

Frédéric Caerdinael heeft zijn vermaarde Sanglier des Ardennes in Durbuy verkocht en zet de familieactiviteiten verder met zijn vrouw Caroline en zijn drie dochters Louise, Juliette en Victoria onder de naam Maison Caerdinael.

Pascal Marcin (PM Restaurant) werkt niet langer in het Koru Hôtel (Waals Brabant - Autre Eglise). Hij start binnenkort in een andere mooie zaak in Waals Brabant. Het nieuwe adres en alle info zal hij midden juli bekend maken.

Yves Mattagne zet zijn werk verder in de Sea Grill (Brussel) et in Balthazar (Knokke-Heist) maar neemt afscheid van zijn Atelier Yves Mattagne (Tour & Taxis – Brussel). Naar goede gewoone zal hij dit jaar nog enkele dagen, tussen 8 en 18 juni deelnemen aan Dinner in the Sky aan de Eeuwfeestplaiezen in Brussel.

Alain Neckebroeck heeft zich op zijn beurt geïnstalleerd achter de fornuizen van la Brasserie de l’Expo op de Heizel. Deze ruime brasserie, gelegen aan de overzijde van de Heizel, beschikt over de enige zeevruchtentoog in het noorden van de hoofdstad. 

Pierre Burtonboy
Pierre Burtonboy
Yves Mattagne
Yves Mattagne
Frédéric Caerdinael
Frédéric Caerdinael
Pascal Marcin
Pascal Marcin
Alain Neckebroeck
Alain Neckebroeck