Kevin Renaud brengt een nieuwe wind in het restaurant van zijn vader Rocky

Le Passage, het restaurant van Mastercook Rocky Renaud, is een icoon van de Brusselse gastronomie. Al 25 jaar zorgt hij er voor een tijdloze en kwalitatieve keuken die nog altijd actueel is. Met de komst van zijn zoon Kevin is er in de zaal een frisse en jonge dynamiek aan de orde. Kevin, 26 jaar oud, is net als zijn vader gevormd in de Villa Lorraine, en brengt niet alleen zijn knowhow maar ook een vernieuwende kijk mee. Zo brengt hij in het restaurant een nieuwe sfeer, onder meer door ’s avonds de lichtintensiteit te verminderen, door de muziek te variëren met nieuwe en moderne soundtracks en door een lange gastentafel te installeren, tegenover de bar aan de inkomdeur. Een smalle tafel in onbewerkt hout waar de gasten kunnen aperitieven en kleine tapas kunnen eten, en ook eenvoudige en lichte gerechten.

De komst van Kevin Renaud zal zeker een nieuwe klantenkring aantrekken en daarmee de toekomst van het restaurant garanderen.

Le Passage, J&P Carsoellaan, 17 – 1180 Brussel –+32(0)2 374 66 94 – www.lepassage.be