Limousin - De Belgische rundveerassen

Een edel ras. Het Limousinras vindt zijn oorsprong in weinig vruchtbare gebieden in het zuidwesten van Frankrijk. Deze magere weiden, die toch veel vitaminen bevatten, zorgen voor een gezond sterk veeras. Ook bij ons leven deze kudderunderen op uitgestrekte, natuurlijke weiden. Deze prachtige kleinere roodbruine runderen zijn enorm vruchtbaar. Al is hun grootste sterkte dat ze zich makkelijk aanpassen aan hun leefomgeving. En dat merk je aan hun vlees, dat dankzij de goede spierontwikkeling en een fijne vezel van uitstekende kwaliteit is.

Limousin

 

De Belgische rundveerassen – onze nationale trots!

Wil je genieten van lekker, kwalitatief rundvlees? Kijk dan naar het land van oorsprong, da’s al een keurmerk op zich. En ‘België’ staat vaak synoniem voor ‘goedgekeurd’. Daar ziet heel de keten streng op toe. Zij garanderen dat het vlees dat je koopt heel strikt gecontroleerd is en aan strenge kwaliteitseisen voldoet. Hoe je het ook klaarmaakt en welk type rundvlees het ook is.

Belgisch rundvlees, gekweekt met zorg en bereid met smaak!

www.lekkervanbijons.be