- 600 g garnalen
- 1 rode biet
- 1 gerookte makreel
- 2 avocado
- 1 busseltje raketsla
- 250 g gevogeltebouillon
- 2 bl gelatine, geweekt
- olijfolie
- 2 citroenen
- 1 dl opgeklopte room
- dille
Kook de rode biet in ruim, gezouten, water en pel ze. Snij de helft in plakjes en marineer in citroen, peper, zout en olijfolie. Mix de rest fijn samen met 125 g bouillon, doe er een 1 uitgeknepen blaadje gelatine bij en laat opstijven.
Schil de avocado, ontpit, snij een helft in blokjes snijden en meng deze met citroensap, olijfolie, peper en zout. Mix de andere helft fijn met de rest van de bouillon en het laatste uitgeknepen blaadje gelatine. Meng er de room onder en laat opstijven.
Fileer de makreel fileren en verdeel in stukjes.
Was de raketsla goed en ontdoe ze van de steeltjes.
Soel de garnalen af en meng met citroensap, olijfolie en dille.
Dresseer zoals op de foto.