Frisse salade van tomaten, met citrusafrikaan en ijsgekoelde bouillon
Deel dit bericht
Link copied
Ingrediënten
Wandeling door de tuin
om te garen :
-
4 rode bietjes
-
4 gele bietjes
-
4 witte raapjes
-
4 rode raapjes
-
4 lange raapjes
-
1 stuk bloemkool merg
-
4 stengels warmoes
-
4 zilveruitjes
-
4 stuks jonge prei
-
4 stuks mini venkel
-
4 oranje mini worteltjes
-
4 blauwe mini worteltjes
-
4 stukjes romanesco kool
-
4 stukjes blauwe bloemkool
-
4 stuks stengelbroccoli
-
4 ronde mini rammenas
-
hoeveboter
-
grof zout
|
om af te werken :
-
4 takjes bronzen venkel
-
4 takjes romeinse kervel
-
4 rode zuring
-
4 pijlzuring
-
4 paarse radijs
-
4 rode radijs
-
4 citrus afrikaan rood
-
4 citrus afrikaan geel
-
4 citrus afrikaan oranje
-
4 erwtasperge bloemen
-
4 witte borage
-
4 blauwe borage
-
4 bloemen van knolcapucien
-
4 bladeren van knolcapucien
-
4 venkelbloem
-
4 bergamot bloem
-
4 abrikoosmunt bloem
-
1 goudsbloem
-
olijfolie
-
chardonnay azijn
-
grof zout
|
Bereidingswijze
Neem al de groenten om te garen. Kook beetgaar in gezouten water, giet af en monteer met een klont hoeveboter, kruid met grof zout. Neem al de kruiden, groenten en bloemen om af te werken, besprenkel met olijfolie en een beetje chardonnay azijn, kruid met grof zout.