Tajine van hondshaai - Willem Hiele

2
Ingrediënten
  • 250 g hondshaai
  • 1 cl olijfolie 

  • 1 sjalot 
 

  • 1 teentje look
  • 1 meiraap (boterraap) 

  • 8 aardperen
  • 1 stuk pompoen van 100g 

  • 50 g erwten 

  • peper en zout
  • 3 g ras el hanout
  • 20 g walnoot 

Bereidingswijze

Giet een flinke scheut olijfolie onderaan de tajine.

Snijd de sjalotten samen met de look mooi fijn en schik deze op de bodem van de tajine. Snijd de meiraap, aardpeer, pompoen en hondshaai in stukken van 2 op 2cm. Schik alles door elkaar in de tajine en kruid af met peper, zout en ras el hanout. Werk af met walnoot. 


Laat de tajine gedurende 25 à 30 min op laag vuur garen.

Bron: NorthSeaChefs