4
schaal en schelp
Ingrediënten
- 4 rode mediterrane garnalen (gambero rosso)
- 3 eetlepels arachideolie
- 1 Siciliaanse aubergine
- 1 muskaat courgette
- 12 verse amandelen
- 20 g oscietra kaviaar
- Zout, peper
Bereidingswijze
Verwijder het pantser van de garnalenstaarten. Verwijder de koppen. Bak deze in arachideolie. Mix ze en druk ze door een fijne zeef.
Brand de aubergine met een bunsenbrander tot de schil zwart ziet. Verwijder de schil. Mix het vruchtvlees fijn. Breng op smaak.
Snij de courgette in fijne schijfjes.
Pel de amandelen.
Afwerking:
Leg een koffielepel auberginepuree op het bord. Bedek met schijfje courgette. Voeg er een garnalenstaart aan toe. En kruid met fleur de sel.
Lepel 3 puntjes saus op het bord en voeg er wat amandelen en kaviaar aan toe.