Overslaan en naar de inhoud gaan
- - -
Home
The Mastercooks of Belgium

Hoofdnavigatie

  • Mastercooks
  • Young Masters
  • Nieuws
  • Recepten
  • Partners
  • Shop
  • Info
    • Hoe Mastercook worden
    • Het bestuur
    • Kalender
    • De stichters
    • 4 decennia voorzitters
    • In memoriam
    • Contact
    • Cadeaubons info
    • Hoe Mastercook worden?
    • Hoe Young Master worden?
  • TV
login
  • nl
  • fr
0
  • nl
  • fr

Kruimelpad

  1. Home
  2. uw recept zoeken

uw recept zoeken

Recepten

Brits lendestuk in saus van Kasteelbier Tripel met gember en citroengras
Patrick Celeghin
Halve kreeft, gekaramelliseerd in een schelp gevuld met een kaviaar van zuiderse aroma’s overgoten met een saus van tamarinde met hoeveboter, parfum van rode peper uit Kampot.
Patrick Celeghin
Op het vel gebakken snoekbaarsfilet met gebakken eendenlever, op het vel gebakken, rode bietensap en erwtjes - P. Celeghin
Culinaire reis van maatjes en paling vergezeld van een Péket des Houyeux - Patrick Celeghin

Follow "the Mastercooks of Belgium" news

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Follow "the Mastercooks of Belgium" on our social media

  • Follow on Facebook
  • Follow on X
  • Follow on Instagram
  • Follow on Youtube
  • Tik Tok

Partners

Mainpartners

Partners

^
  • Follow on Facebook
  • Follow on twitter
  • Follow on instagram
  • Follow on youtube
  • Tik Tok

Adressen

ASBL The Mastercooks of Belgium VZW
Maatschappelijke zetel: 
www.mastercooks.be
Kolonel Bourg Straat 105 A
1140 Evere

Postadres:
ASBL The Mastercooks of Belgium VZW
Brantegemstraat 31
9450 Haaltert 

The MasterCooks of Belgium®

  • The Mastercooks
  • Hoe Mastercook worden?
  • Hoe Young Master worden?
  • Recepten
  • Nieuws
  • MCM magazine
  • Mastercook kandidatuur

Contact

  • Contact
  • Privacy policy en cookies
  • Algemene verkoopsvoorwaarden