Overslaan en naar de inhoud gaan
-
-
-
The Mastercooks of Belgium
Hoofdnavigatie
Mastercooks
Young Masters
Wedstrijd
Nieuws
Recepten
Partners
Shop
Info
Hoe Mastercook worden
Het bestuur
Kalender
De stichters
4 decennia voorzitters
In memoriam
Contact
Cadeaubons info
Hoe Mastercook worden?
Hoe Young Master worden?
TV
login
nl
fr
0
nl
fr
Kruimelpad
Home
uw recept zoeken
uw recept zoeken
naam chef
naam recept
ingrediënt
Type recept
- Alle -
vlees gerecht
gevogelte gerecht
vis gerecht
dessert
schaal en schelp
vegetarisch
Recepten
Brits lendestuk in saus van Kasteelbier Tripel met gember en citroengras
Patrick Celeghin
Halve kreeft, gekaramelliseerd in een schelp gevuld met een kaviaar van zuiderse aroma’s overgoten met een saus van tamarinde met hoeveboter, parfum van rode peper uit Kampot.
Patrick Celeghin
Op het vel gebakken snoekbaarsfilet met gebakken eendenlever, op het vel gebakken, rode bietensap en erwtjes - P. Celeghin
Culinaire reis van maatjes en paling vergezeld van een Péket des Houyeux - Patrick Celeghin