Pierre Burtonboy, freelance-chef voor de feesten

Pierre Burtonboy maakt sinds dit jaar deel uit van de Meesterkoks. Hij werkte in een notoire Brusselse brasserie en vertrekt in de herfst van 2017 naar de Verenigde Staten waar hij zich wil vestigen. Ondertussen biedt hij zijn diensten, advies en producten aan voor de eindejaarsfeesten.

Als topproduct voor de feesttafel stelt hij een ambachtelijke eendenlever voor, afkomstig van Castaing (St.Sever in de Landes), die artisanaal ‘au torchon’ wordt gegaard en die volgens de chef bijzonder goed samengaat met zijn zelf bereide mangochutney.

Dit feestproduct kost 11 euro per 100 gram en 9 euro per 100 gram vanaf een bestelling van 500 gram. Geef uw bestelling wel door voor 18 december.

Pierre Burtonboy is eveneens beschikbaar voor elke andere feestelijke bereiding op bestelling. Bel onze nieuwe Meesterkok voor meer inlichtingen op 0494/52.21.95 of zend hem een mail (burtonboypierre@gmail.com). De suggesties die hij in petto heeft bieden een interessant alternatief voor iedereen die dit jaar met de feestdagen niet wil koken.

Informatie : burtonboypierre@gmail.com of 0494 52 21 95 

Pierre Burtonboy