Mastercook Patrick Cagneau organiseert degustatiediner met de Belgische wijnen van Chateau Bon Baron

Op donderdag 28 februari om 19h opent restaurant De tafel van 2 te Ninove, van onze Mastercook Patrick Caignau, speciaal zijn deuren voor een uniek degustatiediner, opgebouwd rond de Belgische wijnen van Château Bon Baron uit de Maasvallei. Wijnmaakster Jeanette Van der Steen vertelt over haar unieke terroir en de verschillende cuvées die zij maakt.

Samen wordt geproefd van haar Crémant, 4 witte en 3 rode wijnen. Mastercook Patrick Caignau laat er zijn expertise van wine and foodpairing op los. Bij elke wijn wordt een passend gerecht klaargemaakt. Sommelier Gert De Coorde windt er geen doekjes om. Deze bekroonde wijnen zijn de absolute top in België. Verwacht u aan smaakvolle wijnen met veel finesse en fraîcheur.

Dit is het menu:

Auxerrois
Venkel / Pancetta

Muscat
Papaya / Pinda / Zwaardvis

Pinot Gris
Artisjok / Aardpeer / Langoustine

Chardonnay
Snoekbaars / Mousseline

Acolon
Rode biet / Kwartel

Pinot Noir
Linzen / Petit gris de Namur / Nootham

Gamaret / Garanoir
Knolgroenten / Kalf

Kostprijs: € 95 pp (Inschrijven noodzakelijk)

Contact
De tafel van2 
Bovenhoekstraat 10
9406 Outer
0486/96.58.04
www.detafelvan2.be
info@detafelvan2.be