The Mastercooks of Belgium

Ca mijote, nieuw uithangbord voor de Meesterkoks van Traiteur Paulus

Onlangs opende de nieuwe delicatessenwinkel van Traiteur Paulus, in Erpent, vlakbij Namen. De winkel vinden we in een wijk in volle expansie. Er zijn talrijke restaurants waaronder de tweede zaak van Meesterkok Pierre Résimont, Le Comptoir de l’Eau Vive waar Simon Denis, laureaat van de Ster van de Belgische Keuken 2017 aan het fornuis staat.

Traiteur Paulus is de enige Belgische traiteur waar vier Meesterkoks aan het werk zijn : Benoît Bourivain (Waalse vice-president van de Meesterkoks), Jean Castadot, Patrick Céleghin en Eric Patigny.

Ca mijote … chez le Traiteur Paulus  is de naam van de nieuwe winkel. Met zowel traditionele als moderne gerechten wil ze de passie en de creativiteit van haar chefs en de Waalse streekproducten in de verf zetten.

Ca mijotechez le Traiteur Paulus is ook een andere manier om de Meesterkoks-traiteurs tussen de duizenden Waalse eetadressen in de schijnwerpers te zetten. In de winkel vinden we rekken gevuld met nostalgische of hedendaagse bereidingen in bokalen, gesteriliseerd, zonder toevoeging van smaak- en bewaarstoffen. Maar ook kant-en-klare seizoengebonden hapjes, voor- en hoofdgerechten en verse desserts om mee te nemen als talrijke andere delicatessen. De smulpapen van Namen worden weer verwend.

Ca mijote … chez le Traiteur Paulus – Rue des Jardins de Baseilles, 2 – 5101 Erpent – Telefoon : 081/ 30.89.38 – www.camijote.eu

Open van maandag tot zaterdag van 10 tot 19 uur. Zondag gesloten.