Hof Van Cleve
Interview
Wie zijn je Peters
Peter Goossens
Philippe Vanheule
Wist je altijd al dat je kok zou worden en waarom dan wel?
Ik ben pas naar de hotelschool gegaan vanaf mijn 5de middelbaar. Mijn vader stuurde mij aan om dit vak eens te proberen. En zo heb ik de liefde voor het vak gevonden
Waar heb je het vak geleerd?
Door op het hoogste niveau stages te gaan lopen en in verschillende topzaken gewerkt te hebben. En dit vooral het laatste decennium in Hof van Cleve bij Peter Goossens.
Hoe omschrijf je jouw keuken?
Een pure keuken met de hoogste kwaliteit aan producten.
Wie zijn jouw grote voorbeelden?
Peter Goossens
Sergio Herman
Wat betekent voor jou de toetreding tot de vereniging?
Ik ben vereerd om deel te mogen uitmaken van The Young Masters, de culinaire jongerengroep van The Mastercooks of Belgium. Ik ben sterk geïnteresseerd om nieuwe ideeën uit te wisselen met de collega’s om ons Belgische culinaire landschap nog te verbeteren.