Lightspeed Masterclass | Grow Your Business

Benieuwd naar hoe u uw horecazaak nóg beter zou kunnen runnen? Dan zijn deze Masterclasses iets voor u! Leer hoe u uw service, personeel en marketing optimaliseert op 16 september in Brugge en op 23 september in Brussel. 

Lightspeed Masterclasses zijn informele en inspirerende evenementen met korte talks van experts op het gebied van horeca. Daarnaast bieden Masterclasses een mooi moment om te leren en te netwerken. 

Masterclass Brugge
Tijdens deze masterclass komen zoals altijd vier inspirerende sprekers aan het woord:
  • Ran Van Ongevalle begon zijn carrière bij ‘The Pharmacy’ en opende deze zomer Bar Palo Cortado in Brugge. Ran zal tijdens zijn talk zijn ervaringen gebruiken om meer te vertellen over wat een goede guest experience inhoudt.
  • Steven Rosseel (SD Worx) en Nick Geys (Onlinewerkrooster) slaan de handen ineen en zullen het hebben over data en welke KPI's nuttig zijn bij het analyseren van deze data. 
  • Servaas Strobbe, Sales Engineer bij Lightspeed gaat het hebben over het belang van datagebruik bij het optimaliseren van workflows in uw restaurant.
     
Datum: 16 september
Tijd: 18:30 - 22:00
Locatie: De Republiek 
 
 
Masterclass Brussel
Ook in Brussel is er geen gebrek aan expertise bij de sprekers:
  • Damien Toulouse, eigenaar van restaurants Can Tho en Dam Sum, vertelt tijdens de masterclass alles over hoe hij een geweldige guest experience opzet en hoe hij zijn restaurants beheert.
  • Steven Rosseel (SD Worx) en Nick Geys (Onlinewerkrooster) onthullen alles over datagebruik in de horeca en hoe u het meeste uit uw data kunt halen. 
  • Katia Martens, Partner Sales Engineer & Training Specialist bij Lightspeed, vertelt alles over hoe de juiste tools u kunnen helpen bij het runnen van uw zaak.
     
Datum: 23 september
Tijd: 18:30 - 22:00 
Locatie: Le Flore
 
 
Tickets
Er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar bij elke Masterclass, dus schrijf u nu in voor Brussel of Brugge.