Jonge artisjokken, kersen, brocciu en nori - Kevin Lejeune

4 ( (hapje)
  • 2 jonge violet artisjokken
  • 200 g kersen
  • 1 verse brocciu (Corsicaanse kaas)
  • 1 velletje nori
  • 3 walnoten
  • Witte wijn
  • Rijstazijn, olijfolie
  • Zout, peper
Bereidingswijze

Breek de brocciu in stukken en kruid met peper en zout.
Reinig de artisjokken en kook ze op een zacht vuurtje in witte wijn. Laat ze afkoelen. Ontpit de kersen en marineer ze in rijstazijn, olijfolie, peper en zout.
Mix de helft heel fijn voor de saus.
 

Afwerking:
Lepel wat saus op een bord en leg er een halve artisjok op. Strooi er wat zout over. 
Leg er een koffielepel brocciu bij.
Leg er twee kersen op en voeg er enkele noten bij. 

=> Kevin Lejeune