voor 4 personen
45 minuten
Ingrediënten
|
|
Bereidingswijze
- Kalfsschenkel geblancheerd en gekookt in bouillon. Snijden in blokjes van 1,5 cm. 2 per persoon
- Bouilli van geblancheerd rundvlees en gekookt in bouillon. Snijden in blokjes van 1,5 cm. 1 per persoon.
- Kreeft 5/6 gekookt in een courtbouillon, opwarmen onder de salamander. 1 voor 4 personen.
Groentegarnituren:
- Puree van biogroenten: 4 botten wortelen, 1 koolrabi, ½ knolselder, 1 broccoli
- Snijd 1 bot wortelen in schuine stukken en kook op lage temperatuur. Snijd de rest in tagliatelle.
- Prei: snijd mini-prei in schuine stukken, stoom ze. De rest in tagliatelle.
- Broccoliroosjes à la minute gekookt in water.
Kruidengarnituren:
Kervelpluksels of broccolischeutjes
Jonge uitjes
Rondjes van gedroogde prei
Truffelschijfjes
Sausen
Consommé van de schenkel, jus en brunoise van truffel in sauspan
Opgeschuimde kreeftensaus krachtig geparfumeerd met pastis
Presentatie
In een diep bord