1
Ingrediënten
- 2 sint-jacobsvruchten
- 1 el zwarte quinoa
- kippenbouillon
- schijfjes rutabaga of koolraap, rode biet, biet Chioga, radijs red meat
- komkommer
- zure room
- 1 zwarte avocado
-
1 limoen
Bereidingswijze
Bereiding:
Gaar de quinoa in kippenbouillon en laat afkoelen.
Snijd alle schijfjes flinterdun en steek uit (vorm naar wens).
Trek de komkommer met een dunschiller in fijne reepjes en rol ze op.
Cutter de avocado met peper en zout en het sap van een limoen.
Bak de sint-jacobsvruchten kort.
Afwerking:
Leg de quinoa in een lange lijn uit met hierop de kort gebakken sint-jacobsvrucht.
Werk af met puntjes zure room en avocado.
Plaats de knollen ertussen.
Besprenkel met olijfolie en rasp van de limoen
Werk af met en paar korrels grof zeezout en een paar scheuten of kruiden.