4
Ingrediënten
- Inktvisringen van 5 mm dikte
- Boekweitkrokantjes geparfumeerd met hazelnoot
Ingrediënten voor de saus :
- 1 wortel
- ½ sjalot
- 1 tak groene selder
- 1 limoen
- Olijfolie
- Piment d’Espelette
- Zout en peper
Bereidingswijze
Voor de koude saus (op voorhand te bereiden) : snij de wortel, de ½ sjalot en de seldertak in fijne brunoise en meng met de partjes limoen en olijfolie. Voeg zout, peper en een beetje piment d’Espelette toe. Zet in de koelkast.
Snij de inktvis in vier en bak hem op de plancha gedurende 3 minuten aan elke kant. Snij de inktvis vervolgens fijn en verdeel over de borden. Lepel er de saus over.
Leg er een boekweitkrokantje geparfumeerd met hazelnoot op, een groene asperge of elke andere seizoengroente.