4
Ingrediënten
- 16 Sint-Jakobsnoten
- 12 geroosterde hazelnoten
- 1,5 dl gevogeltefond
- 1 eetlepel melk
- Lecithine
- hazelnootolie
- boter
- eieren van vliegende vissen met wasabi
- boter
- Affilakers
- Shiso
Bereidingswijze
Rooster de noten in de oven op 160°C gedurende 10 minuten. Laat ze afkoelen. Maal ze fijn in de keukenrobot.
Paneer een zijde van de gereinigde Sint-Jakobsnoten met de gemalen hazelnoten. Kleur de andere zijde aan in een pan met hazelnootolie en een nootje boter.
Leg ze vervolgens in een voorverwarmde oven van 160°C gedurende 6 minuten.
Bereid een emulsie met de warme gevogeltefond, melk en lecithine. Mix het mengsel aan de oppervlakte tot je schuim krijgt.
Leg de Sint-Jakobsnoten op een mooi bord, lepel er de mousse over en garneer volgens je eigen inspiratie.