25 DAGEN - 25 CHEFS!

Dinner in the Sky keert terug naar Brussel van 30 mei tot 23 juni. Al 12 jaar lang laat Dinner in the Sky de Belgische gastronomie en haar sterren schitteren aan de Brusselse hemel. Dit jaar zal de 13e editie schitteren met duizend lichtjes, tegen de achtergrond van de 9 glinsterende bollen van het Atomium, het wereldberoemde symbool van België.

Over Look&Fin

Het Europese crowdlendingplatform Look&Fin werd opgericht in 2012 en is marktleider in België. Look&Fin is erkend als European Crowdfunding Service Providers (ECSP) en biedt kmo’s en vastgoedprofessionals die op zoek zijn naar fondsen, de kans om rechtstreeks van particuliere beleggers fondsen te lenen tot € 5 miljoen. Op die manier belegt de investeerder zijn spaargeld – of zijn thesaurie voor bedrijven – op een nuttige en rendabele manier in de reële economie met een rendement tussen 5,25% en 11% bruto per jaar.

Britse filet pur gevuld met duxelles en crème van champignons, structuren van flespompoen, wortel, aardappeltaartje, sausje van dragon en Kasteel Rouge

Patrick de Gendt

Brits lendestuk in saus van Kasteelbier Tripel met gember en citroengras

Patrick Celeghin

Twee bereidingen van lam, Kasteel Rubus Framboise, knolselder, chioggiabiet en girolles

An Nelissen
Honorary Mastercooks
Wall of Fame
Chef: Dupont

De Pastorie verhuist tijdelijk naar "De Watermolen"

Op 04 maart 2024 starten de afbraakwerken aan het gebouw De Pastorie, Plaats 2 te Lichtaart. Het pand ondergaat een ware metamorfose. Het restaurant zal op deze locatie een jaar gesloten blijven.
The Mastercooks

3 Bereidingen van het lam

Mitchell Merola

Risotto met lam en Kasteel Rouge

Claude Pohlig