Rillette van kabeljauw met een verfrissende salade - Jacques Colemont

4
Ingrediënten
  • 250 g kabeljauw
  • 75 g courgettes
  • 1 gekonfijte tomaat, in stukjes gesneden
  • platte peterselie, fijngehakt
  • gember
  • bieslook
  • kervel
  • 40 g mayonaise
  • 40 g platte kaas

voor de saus:

  • 1 el mierikswortel
  • sap van citroen
  • 2 el platte kaas
  • 1 el magere melk
Bereidingswijze

Stoom of kook de vis gaar in court-bouillon, haal uit en laat afkoelen.  



Kuis de courgettes, snijd in dobbelsteentjes, kook en laat afkoelen.



Prak de vis met een vork, voeg mayonaise, platte kaas en gehakte kruiden toe. Meng met de courgette en de tomaat. Breng op smaak met peper en zout.



Mix voor de saus alle ingrediënten.



Serveer met een fris slaatje.