Home  >  Praktisch

De Ster van de Belgische Keuken gaat dit jaar door op zondag 21 oktober tijdens MEGAVINO op de Heizel te Brussel.

Tijdlijn

9h00 - Loting door gerechtsdeurwaarder.

Timing Halve Finale - voormiddag

De vier kandidaten worden ten laatste om 9h15 in de keuken verwacht om
zich voor te bereiden. Door loting wordt hun startvolgorde bepaald.

De 1ste kandidaat start om 9h30 en dient zijn/haar gerecht met bierkeuze op om 11h15
De 2de kandidaat start om 9h35 en dient zijn/haar gerecht met bierkeuze op om 11h20
De 3de kandidaat start om 9h40 en dient zijn/haar gerecht met bierkeuze op om 11h25
De 4de kandidaat start om 9h45 en dient zijn/haar gerecht met bierkeuze op om 11h30

De 1ste kandidaat dient vervolgens zijn/haar chocolade creatie met koffiekeuze op om 11h35
De 2de kandidaat dient vervolgens zijn/haar chocolade creatie met koffiekeuze op om 11h40
De 3de kandidaat dient vervolgens zijn/haar chocolade creatie met koffiekeuze op om 11h45
De 4de kandidaat dient vervolgens zijn/haar chocolade creatie met koffiekeuze op om 11h50

Timing Finale - namiddag

De finalisten worden om 12h45 in de keuken verwacht. Door loting wordt hun
startvolgorde bepaald.

De 1ste kandidaat begint zijn/haar overdenking om 13h15 en start de
bereiding om 13h45. Hij/Zij dient zijn/haar gerecht met bierkeuze op om 15h45 en haar chocolade creatie met koffiekeuze om 15h55.

De 2de kandidaat begint zijn/haar overdenking om 13.20u. en start de bereiding
om 13h50. Hij/Zij dient zijn/haar gerecht met bierkeuze op om 15h50 en haar chocolade creatie met koffiekeuze om 16h00.

Prijsuitreiking volgt ten laatste rond 17h00.

 

Onze partners