The Mastercooks of Belgium

Varkenspoten, Granny Smith appel, violette mosterd, jonge scheutjes - Cyril Jolivet

Aantal personen 
4
Ingrediënten 
  • 6 varkenspoten
  • 1 seldertak
  • 1wit van prei
  • 1 wortel
  • 1 ui
  • 1 kruidentuiltje
  • 3 peperkorrels
  • 100 g  violette mosterd
  • 1 Granny Smith appel
  • Jonge scheutjes
  • Zout
Bereidingswijze 

Kook de varkenspoten met de aromatische garnituur gedurende ongeveer 4 uur.

Haal vervolgens al het vlees van de poten. Leg het vlees in een kom met een beetje van het kookvocht en laat afkoelen in de koelkast.

Snij een sneetje van het gestolde varkensvlees. Leg op een bord, lepel er wat violette mosterd op. Snij schijfjes van de appelen.

Werk af met de jonge scheutjes.