The Mastercooks of Belgium

Recepten

Frank Fol

Follade isabelle - Frank Fol

Frank Fol

Soft gelei van druifjes met draadjes van chorizo en tuinkers - Frank Fol

Frank Fol

Rodebiet risotto, gerookte look, frisse veldsla en stiftjes van Cantal kaas - Frank Fol

Frank Fol

Chutney gele kerstomaat met Brusselse kaas en artisjokchips - Frank Fol

Frank Fol

Zure regen van wintergroenten - Frank Fol

Frank Fol

Kalfsteak met tartaar van pronkboon en bonenkruid, aardappelpuree met vlierbessenstroop - Frank Fol

Frank Fol

Stukjes boterboon met dragon, pompelmoes, pastinaakpuree en krokant gebakken kalfszwezerik - Frank Fol

Frank Fol

Zure pastinaak, spinaziepuree, gebakken hertekalf, amandelcrumble en légumaise® Périgord.- Frank Fol

Frank Fol

Salade van aardbei, selder, gekonfijte gember, honig en verse munt

Frank Fol

Gestoomde kabeljauw met tuinkers, abrikoos, radicchio, okkernoot, quinoa en légumaise® Vietnam. - Frank Fol

Frank Fol

Venkelcarpaccio met pompelmoes - Frank Fol

Frank Fol

Koude aardappelsalade met tijgergarnaal en Aziatisch slaatje - Frank Fol

Frank Fol

Spaghetti van courgette, compote van tomaten en zeebaars - Frank Fol

Frank Fol

Canneloni van groenlof met knolselder, raapjes, okkernoot en eekoorntjesbroodvinaigrette - Frank Fol

Frank Fol

Gekarameliseerd witloof met kaneelparfum en cichorei ijs.

Frank Fol

Spruitjes om van te snoepen - Frank Fol

Frank Fol

Zacht gekonfijte knolselderbalkjes met kassonade suiker en kastanjeijs - Frank Fol

Frank Fol

Hosties van spruiten - Frank Fol

Frank Fol

Gemarineerde ravioli van koolrabi met passievrucht gevuld met zoete pesto van chocolade met banaan - Frank Fol

Frank Fol

Chips van truffelaardappel met légumaise® van rode paprika met tijm. - Frank Fol

Frank Fol

Molsla met moes van rode biet, abrikozencompote en gepofte wilde rijst - Frank Fol

Frank Fol

Marchmallow van radijs met citroengras. - Frank Fol

Frank Fol

Spinazieblaadjes met oester, witte druiven, gele kerstomaat en sauvignon blanc - Frank Fol