The Mastercooks of Belgium

Paul Fourier ontvangt Eric Boschman

4 november 2018

De Belgische Mastercook Paul Fourier ontvangt zijn landgenoot Eric Boschman en zijn Wine Man Show op vrijdag 9 november in zijn restaurant La Pomme Cannelle in Luxemburg stad.

Voor deze gelegenheid stelt Paul Fourier een reis door de tijd voor, met interpretaties van de grote klassiekers van Escoffier tot nu. Sommelier Eric Boschman begeleidt de maaltijd met Luxemburgse moezelwijnen uit de kelder van la Pomme Cannelle en geeft er zijn commentaar bij.

Op het menu: mousse van forel (Fernand Point), Escalope van gebakken ganzenlever, passievruchtensaus (Paul Bocuse), zalm met champagne (Pierre Romeyer), mignonette van ree, ravioli met paddenstoelen, truffels met kruiden (Joëlle Robuchon), + verrassingsdessert en Concorde taart (Patissier Gaston Lenôtre).

Logies in hotel Royal (180 euro per nacht, ontbijt en parking incluis).

De maaltijd kost 139 euro, dranken inbegrepen. Reserveren is aanbevolen: +352/24.16.16.736. reservation-lux@leroyal.com www.pomme-cannelle.lu