Paul Fourier jongleert tussen zoet en hartig

‘Ni sucre ni salé … ou quand la pâtisserie s'invite en cuisine et inversement’ is de titel van het volgende exclusieve diner dat Mastercook Paul Fourier organiseert, samen met chef patissier Lionel Marchand van het restaurant La Pomme Cannelle.

Met Lionel Marchand, ‘Gault& Millau Patissier van het jaar Luxemburg 2019’, stelt Paul Fourier een 6 gangen diner samen. Daarin zitten ook drie desserts, zeer precies gezoet, met opvallende combinaties.

Wat dacht je van eendenlever gemarmerd met rode biet en rode kers ; van witte asperges uit Luxemburg met bosbessen, cassis en geglaceerde viooltjes ; van babykreeften met briochebrood, rabarber, vanille en zwarte olijven of ook van de mysterieuze Miss Coco-nuts en Mr. Jack en appel, venkel, steranijs en van aardbei, tomaat en basilicum. De maaltijd kost 89 euro per persoon, Crémants, water, thee of koffie inbegrepen.

La Pomme Cannelle – Boulevard Royal, 12 – 2449 Luxembourg – Groothertogdom Luxemburg

Inlichtingen en reservatie : www.pomme-cannelle.lu

https://www.restaurant-pomme-cannelle.lu/fr/ni-sucre-ni-sale/