Olivier Bourguignon, Waalse ambassadeur van Zucsu

De tweede editie van de diabetesvriendelijke Zucsu restaurantgids, uitgegeven door Gault&Millau en een initiatief van dr. Christine Pelckmans, koos eveneens voor de tweede maal een Meesterkok als ambassadeur voor Wallonië. Na Laury Zioui (L’Eveil des Sens) neemt Olivier Bourguignon de rol van Franstalige ambassadeur op zich. In de gids worden de restaurants gequoteerd met 1 tot 3 suikerklontjes, naargelang de hoeveelheid koolhydraten die ze in hun gerechten en menu’s verwerken. Mensen met diabetes, maar ook zonder, vinden dan ook hun gading in het restaurant ‘Le Darville’ onder leiding van Olivier Bourguignon. Zijn rechterhand Julien Bouillé rijfde trouwens op zijn beurt de award binnen voor het Beste Dessert van het jaar in de Gault&Millau 2015.  Zonder twijfel zitten hier twee talentvolle mensen om te volgen.

www.ledarville.be