Meesterkoks koken op 44 meter hoogte

In september ontvang Luik voor de allereerste keer ‘Dinner in the Sky’ waaraan 7 grote Waalse chefs, waaronder 5 Meesterkoks, zullen deelnemen. ‘Dinner in the Sky’ vond in juni ook al in Brussel plaats met Meesterkoks Yves Mattagne, Lionel Rigolet, Pascal Devalkeneer en Gaëtan Collin. In Luik zijn Meesterkoks Sang Hoon Degeimbre, Pierre Résimont, Arabelle Meirlaen, Eric Martin en Philippe Fauchet van de partij, samen met Christophe Pauly en Vincent Gardinal. Deze zeven moedige koks hebben in elk geval geen hoogtevrees. Ze koken immers op een platform dat tot 44 meter hoogte in de lucht wordt getrokken. Het gebeuren vindt plaats van 9 tot 15 september, net boven de Opéra Royal de Wallonie in Luik. Reserveren is nu al mogelijk en wordt van harte aanbevolen.

Infos & Réservations : www.dinnerinthesky.be