Mastercook Sang-Hoon Degeimbre opent derde SAN in Gent

Gewapend met een kom en een lepel opent tweesterrenchef Sang Hoon Degeimbre zijn derde ‘wereld-bistro’ SAN in Gent.

Het verhaal van SAN, het bistro-concept van Sang-Hoon Degeimbre, Meesterkok en chef van L’Air du Temps begon in Brussel en gaat nu verder in Gent.  Aan het dagdagelijkse fornuis staat chef Joël Rammelsberg.

Het concept is eenvoudig. Je krijgt een kom en een lepel en je kan uit een reeks unieke gerechtjes kiezen. Er zijn twee menu-formules. De formule ‘lunch’ kost 28 euro en bestaat uit een voorgerecht, gerecht en dessert met enkele ‘sides’ typisch voor SAN (gefermenteerde groeten, pickles, …). Het menu ‘degustatie’ (55 euro) bestaat uit 4 kommen. Elke kom is een ode aan een wereldstad.

Met SAN wil de chef zijn culinaire ervaringen en emoties die hij opdoet overal in de wereld, delen met zijn gasten. Daarbij gaat het niet alleen om het eten maar ook om genieten in een aangename en ontspannen sfeer.

SAN GENT, Brabantdam 50, Gent

www.sangent.be

Team SAN Gent