Marc Clement krijgt Friend of the Sea certificaat.

Marc Clément, kandidaat Meesterkok en chef van The Bistronomy in Vilvoorde-Koningslo, hecht heel wat belang aan de herkomst van de producten die hij in zijn gerechten verwerkt. Dat is niet anders voor de kaviaar die hij in zijn restaurant serveert. Op maandag 6 november mocht Marc Clément in Italië het certificaat “Friend of the Sea” van Imperial Heritage Caviar in ontvangst nemen. Een mooie erkenning die zijn gasten meteen de garantie biedt dat Marc Clément ook daadwerkelijk producten van duurzame herkomst serveert.

Het “Friend of Sea”-certificaat staat garant voor de duurzame benadering van de kweek en het volledige productieproces, een unicum in de wereld van steurkwekers en kaviaarproducenten.

The Bistronomy integreert de visies en innovaties die binnen de visiegroep “Horeca van de Toekomst” van Living Tomorrow aan bod komen. Het restaurant bevindt zich dan ook binnen de gebouwen van Living Tomorrow, maar is wel vrij toegankelijk voor het grote publiek.