The Mastercooks of Belgium

Jean-Pierre Robert opent zes kamer/appartementen in de Hoge Venen

30 december 2017

Met de sneeuw die in de Oostkantons valt en nog een week kerstvakantie voor de boeg heb je een ideale gelegenheid om richting Robertville (Hotel des Bains) en/of Waismes (Au Cheval Blanc) te rijden. In Waismes opende Mastercook Jean-Pierre Robert enkele maanden geleden zijn tweede restaurant. Terwijl hij zich in Hôtel des Bains laat vervangen door de talentvolle Samuel Blanc, staat hij in Au Cheval Blanc zelf aan het fornuis.

In Au Cheval Blanc staan streekproducten centraal. In een neo-rustieke Zwitserse chaletstijl serveert Jean-Pierre Robert er vlees en typische lokale charcuterie, maar ook fondue uit de Savoie met kaas uit de Valais aan democratische prijzen (€24 per persoon).

In Au Cheval Blanc heeft hij sinds 19 december ook zes nieuwe kamer-appartementen geïnstalleerd voor families die willen skiën of wandelen in de sneeuw. Want Waismes en omstreken is een van de mooiste streken van het land, vooral nu wanneer de sneeuw haar intrede doet.

Au Cheval Blanc – Rue du Centre, 20 – 4950 Waismes – 080/67.93.63 – www.robert-hotels.com