Geert Van Hecke en René Mathieu gehonoreerd door de Delta Gids

Twee Mastercooks vielen in de prijzen tijdens de voorstelling van de nieuwe Delta Gids 2019 en de uitreiking van de Gouden, Zilveren en Bronzen Delta voor België en het Groothertogdom Luxemburg.
René Matthieu, een van de twee Mastercooks die in het Groothertogdom actief is, ontvangt de Gouden Delta 2019 voor zijn bijzondere werk in het restaurant La Distillerie van het Château de Bourglinster. Geert Van Hecke van het restaurant Zet’Joe in Brugge werd gehonoreerd in de gids als een van de ‘beste tafels’. Hoewel zij de enige twee Mastercooks zijn die in de gids figureren, zijn we toch fier op de erkenning die deze twee Mastercooks in de wacht slepen en wensen ze van harte proficiat.

René Mathieu: La Distillerie (Château de Bourglinster) : 1 Michelinster (sinds 2012) – 18/20 in Gault&Millau - Chef van het jaar van Gault&Millau 2010 – 5 radijzen in de We’re Smart Green Guide
La Distillerie - Rue du Château, 8 – L-6162 Bourglinster – T +352/78.78.781 – www.bourlinster.lu

Geert Van Heck: Zet’Joe : 1 Michelinster (sinds 2017 – voordien 3 sterren in zijn voormalige restaurant De Karmeliet) – 17/20 in Gault&Millau
Zet’Joe – Langestraat, 11 – 8000 Brugge – T 050 32 82 59 – www.zetjoe.be

 

Geert Van Hecke
René Mahtieu