Gaëtan Colin, Fondue bourguignonne in Kraainem en een nieuw restaurant in Brussel

Nadat Gaëtan Colin zijn Jaloa (gastronomisch restaurant en brasserie) in andere handen gaf, creëerde hij op de eerste verdieping van zijn restaurant D’Oude Pastorie in het Vlaams Brabantse Kraainem, een ruimte die helemaal aan de fondue is opgedragen. Net nu de winter van start ging is dat zeker geen slecht idee. De formule geeft zowel kleine als meer uitgebreide groepen vrienden of familie de gelegenheid om met zijn allen te tafelen in een van de mooiste locaties aan de rand van de hoofdstad. 

Gaëtan Colin heeft er in elk geval een druk jaar opzitten. De voorbije zomer opende hij Le Richmond, zijn nieuwe gastenverblijf in de provincie Namen, op enkele kilometers van de Waalse hoofdstad. Ook dit is een mooi adres in het groen waar je in alle rust en stilte kan bekomen van het hectische leven. En als alles goed gaat en de renovatiewerken opschieten, dan nemen Gaëtan Colin en Roland Debuyst begin 2016 het restaurant van het Hotel Barsey in Brussel over. 

www.doudepastorie-jaloa.com