The Mastercooks of Belgium

Frank Fol lanceert de 9de week van Groenten en Fruit

Frank Fol is niet alleen voorzitter van de Meesterkoks maar ook De Groentekok. Naar goede gewoonte lanceert hij de 9de Week van Groenten en Fruit, van 1 tot 7 mei. Terzelfdertijd wordt op 1 mei de derde editie van de Week van de Duurzaamheid gestart.

Tijdens de voorstelling van zowel de Week van Groenten en Fruit als de Week van de Duurzaamheid op 1 mei zal Frank Fol ook de We’re Smart World Awards bekend maken. Deze awards honoreren zowel chefs, producenten als andere bedrijven die bijzondere aandacht besteden aan groenten en fruit, die zoveel als mogelijk met streekgebonden producten werken en gerechten bieden die zowel esthetisch als smaakvol zijn en de gezondheid bevorderen.

Maar wellicht zal de meeste aandacht uitgaan naar de uitreiking van de prijs voor het Beste groenterestauant van de Benelux, in samenwerking met Gault&Millau. Die prijs gaat naar twee van de acht genomineerde restaurants, in elke regio van het land. De genomineerden vind je op de website We’re smart world..

De volledige agenda van de activiteiten en de getuigenis van zowat 120 personaliteiten uit de Benelux vind je op de website : Het levend journaal van groenten en fruit. www.weresmartworld.com/nl.