De Pastorie scoort met suggestiekaart

Met de introductie van een suggestiekaart naast de à la carte gerechten en menu’s, heeft Mastercook Carl Wens van De Pastorie een nieuwe klantengroep aangeboord. Carl Wens: “We merkten dat klanten steeds minder kiezen voor een menu en niet zo lang meer willen tafelen.  We zagen ze uitwijken naar brasseries en bistro’s waar ze voor 1 gerecht terecht kunnen. Daarom introduceerden we een aparte suggestiekaart met daarop een reeks klassieke seizoenbereidingen met een moderne toets. Stuk voor stuk populaire bereidingen zoals asperges op verschillende manieren bereid, Canadese babykreeft Belle Vue nieuwe stijl, een graankip label rouge met jonge spinazie en een béarnaise met tomaat of gewoon een portie Gillardeau oesters natuur. Het zijn gerechten met een grote aantrekkingskracht, maar bereid of geserveerd volgens onze gastronomische normen. Sinds we deze kaart introduceerden hebben we een nieuwe klantengroep aangeboord die telkens slechts één gerecht van deze kaart bestellen, maar wel meerdere keren per maand over de vloer komen. Datzelfde geldt voor onze trouwe klanten die nu kunnen kiezen voor een korte of een lange eetervaring.”

Meer info: www.restaurantdepastorie.be

de pastorie