The Mastercooks of Belgium

De nieuwe Mastercooks gids 2019 verschijnt op 29 oktober

24 oktober 2018

Op 29 oktober, tijdens de eerste Refreshing Monday van de herfst, stellen de Mastercooks hun nieuwe gids 2019 voor bij hun partner Barry Callebaut in Wieze.

Deze gids verzamelt voor de tweede maal alle leden van de vereniging, zowel actieve leden en de nieuwe Young Masters (TYM) uit heel België, als de buitenlandse ambassadeurs.

Nieuw in de gids is het ‘Culinair Paspoort’.

Dit staat er op 29 oktober op het programma

13.30 uur onthaal van de leden en journalisten.
14.00 uur Start van de workshops.

1. Callebaut: jam session chocolade en wijn in samenwerking met wijnen Schenk en The Young Masters

2 MonaLisa: vernieuwing in desserts

14.45 uur Pauze.
15.45 Start van de 3 presentaties in het auditorium

  1. De chocolade-tendensen in de horeca door Jean-Claude Messman van Barry-Callebaut
  2. Water en chocolade door Xavier Faber van Bru
  3. Voedingsafval en concrete aanpak door Yves Clemens van Diversey

16.15 Voorstelling van de Mastercooks gids 2019

16.30 Receptie aangeboden door Callebaut

ADRES VAN DE DAG: CALLEBAUT BELGIË – Aalstersestraat 122 – B-2980 Lebbeke-Wieze