Cervena scharrelhert voorgesteld in Hof Te Rhode

Bij hertenvlees denken we meestal aan het wildseizoen, maar ook in de zomer kan hert een verrijking zijn van de zomerse menukaart. In Hof te Rhode stelde meesterkok Felix Alen samen met Culinaire Saisonnier het Cervena scharrelhert voor van de Nieuw Zeelandse Silver Fern Farms.

Bij hertenvlees denken we meestal aan het wildseizoen. Het Nieuw-Zeelands Cervena hertenvlees is subtiel van smaak en grenzeloos veelzijdig waardoor het perfect bij lichte moderne kookstijlen past en een verrijking is van een zomerse menukaart.

Cervena scharrelhert is 100% grasgevoerd en wordt gekweekt op de Silver Fern Farms waar de dieren in alle vrijheid opgroeien op onmetelijke weides. De dieren worden op jonge leeftijd geslacht waardoor het vlees zeer sappig en mals is. De bereidingsmogelijkheden van het Cervena scharrelhert zijn onbegrensd en een mooie toevoeging aan de zomerse menukaart.

Voor meer informatie over het vlees en de verschillende versnijdingen, verwijzen we graag naar

http://summervenison.silverfernfarms.com/home