The Mastercooks of Belgium

Arabelle Meirlaen en Pierre Thirifays presenteren de Cave de Tain l’Hermitage

16 november 2017

Op donderdag 23 november worden een aantal uitzonderlijke Côtes du Rhône wijnen voorgesteld bij Arabelle Meirlan. Het gaat om 6 wijnen van de Cave de Tain l’Hermitage die sommelier en mede-eigenaar Pierre Thirifays selecteerde in functie van het zesgangen menu dat door zijn vrouw Arabelle werd samengesteld.

Bij de geselecteerde wijnen vinden we onder meer een witte Crozes Hermitage (Haut d’Eole 2015), een witte Saint-Joseph (Terre d’Ivoire 2015) en een rode Saint-Joseph (Esprit de granit 2014). Deze wijnen kan je degusteren bij het menu (€150) waarin onder meer verse coquilles uit Normandië, zeeoren (abalone) uit Normandië en ook wild uit onze Ardennen.

Voor de eindejaarsfeesten kan je nog enkele mooie geschenken ontdekken bij Arabelle, zoals haar boek ‘Arabelle Meirlaen, mijn intuïtieve keuken’, een genummerd chefmes en ook enkele waardebonnen voor een vijf of een zevengangen menu.

Voor het menu met de Côtes du Rhône wijnen is reserveren aanbevolen. Het menu wordt uitsluitend geserveerd op donderdag 23 november 2017 om 19 uur.