The Mastercooks of Belgium

Algemene vergadering Mastercooks op 13 mei

De jaarlijkse algemene vergadering van de Mastercooks gaat door op maandag 13 mei aanstaande in het Excellis gebouw in Evere. Excellis is ons nieuwe hoofdkwartier waar de algemene zetel en de administratie van de Mastercooks gevestigd is. Om dit te markeren wordt maandag een naambord onthuld op de gevel van het gebouw.

Tijdens de algemene vergadering worden de bevestigde Mastercooks (kandidaat Mastercooks in 2017), de nieuwe kandidaat-leden 2019, de nieuwe Young Masters en ook de 4 nieuwe partners van de Vereniging voorgesteld.

Daarbij worden ook de volgende activiteiten van de vereniging voorgresteld zoals het Mastercooks petanque tornooi op 29 juli in Knokke en de volgende reis met partner Schenk naar Zuid-Afrika van 16 tot 20 februari 2020.

Zoals elk jaar is er een fotosessie. Daarom vragen we aan elke aanwezige chef om het koksvest van de vereniging mee te brengen.

Programma :

13:30 – 15:00 Eerste deel (enkel voor leden)

15:00 – 15:45 – Pauze

  • Officiële inhuldiging van de gevelplaat aan het hoofdkwartier van de Mastercooks
  • Test praline project – 5 tafels Wijnbar Schenk Wines – Wijnbar Centre-Loire – Bar Bru water

15:45 – 17:30  Tweede deel van de Algemene vergadering voor leden, partners en genodigden.

  • Voorstelling van de 4 nieuwe partners: VLAM -Cervena – Wijnen van Centre-Loire - Lightspeed  
  • Reis naar Zuid-Afrika: Schenk wijnen 16 tot 20/2/2020
  • Petanque tornooi, Knokke 29/7/2019
  • Voorstelling van de bevestigde Mastercooks 2019 (kandidaat Mastercooks 2017)        
  • Voorstelling van de nieuwe kandidaat Mastercooks 2019
  • Voorstelling van de nieuwe Young Masters 2019

17:30  Fotomoment van alle Mastercooks en Young Masters met hun nieuwe koksvest.

18:00 -19:30: Receptie door Mastercooks Olivier Wilbers & Frédéric Picot
van La Villa du Hautsart

  • Wijnbar Schenk Wines, Wijnbar Vins du Centre-Loire, Water bar BRU
  • Signeersessie van het boek “Végétal – mes racines, mes recettes” van René Mathieu voor de Franstalige leden en van het boek  “De kunst om te praten met volle mond van Guy Van Cauteren” voor de Nederlandstalige leden, aangeboden aan de Mastercooks en Young Masters door de BV The Mastercooks of Belgium®. 

Aan de leden en partners : bevestig uw aanwezigheid via mail aan sonja.abeels@mastercooks.be.

Adres: Excellis, Kolonel Bourgstraat 105A, 1140 Brussel (Evere)