
Tristan Martin
Keukenstijl en/of culinaire voorkeuren
Belgisch/Franse keuken die onze streek en de natuur naar waarde schat.
Passie? Vrije tijd?
Natuur, eten, culturele reizen, ski.
Persoonlijke doelstellingen:
Het restaurant Lemonnier nog verder verbeteren en laten groeien. Mijn regio, mijn streek, mijn keuken leren kennen die ik elke dag in mijn gerechten probeer uit te drukken.
Grote voorbeelden:
Paul Bocuse voor zijn discipline, Michel Bras voor de manier hoe hij zijn keuken en zijn karakter benadrukt.
Waarom wil je aansluiten bij The Young Masters?
De dynamiek bevalt me. Ik denk dat we veel zullen uitwisselen, delen, leren en samen een fijne tijd zullen hebben. Dat verwacht ik er in elk geval van. Het is voor mij ook een manier om een voet in de Vereniging van Mastercooks te zetten.
Opleiding :
EHPN - Provinciale hotelschool van Namen
Institut Paul Bocuse - Frankrijk
Palmares :
Gault&Millau: 17/20