Fan van Horeca

preferred partner

Horeca Vorming, het opleidingsfonds van de horeca, organiseert een brede waaier opleidingen gericht op de Horecasector.

In het kader van het project ‘Culinaire Passie’  worden jaarlijks een dozijn workshops van één dag gegeven bij toonaangevende chefs of rond trendy producten. Dit voorjaar bvb wordt er gekookt samen met Thierry Theys, met Kobe Desramaults en met Gert De Mangeleer.
Productworkshops gaan door samen met de North Sea Chefs, met Hendrik Dierendonck en Iain Wittewrongel en met het team van The Glorious en een kruidenexpert.
Daarnaast organiseert ‘Culinaire Passie’ voor jonge stielmensen  op maat gemaakte stages tot maximum 1 maand bij een uitgebreide selectie topchefs van ons land en dat binnen een strikt wettelijk kader!
Deze initiatieven zijn toegankelijk voor alle horecawerknemers.

Vanaf deze zomer wordt ‘Talent4Gastronomy’ gelanceerd. Dit project biedt de mogelijkheid aan de afgestudeerden van onze hotelscholen, en tijdelijk bij uitbreiding ook aan degenen die dat één of twee jaar geleden deden, om gedurende 18 maanden betaalde stage te lopen bij enkele van onze meest gereputeerde chefs ( ondermeer Sergio Herman, Geert De Mangeleer, Edwin Vinke, Filip Claeys en Thierry Theys zegden reeds toe).  De formule combineert 2 stages van 9 maanden met een wekelijkse opleidingsdag rond nieuwe technieken en producten.

Deze projecten worden gecoached door Jan Buytaert.
Voor een eerste contact of specifieke info kan u altijd bij hem terecht via info@janbuytaertculinair.be

Daarnaast heeft Horeca Vorming een heel brede waaier aan opleidingen waaraan alle horecaprofessionals kunnen deelnemen. Ook hier wordt beroep gedaan op uitzonderlijke beroepsmensen  zoals bijvoorbeeld Manuel Wouters of Peter Hernou. Per semester wordt een hele programmatie gepland waar geïnteresseerden op kunnen inschrijven. Als u zelf een groep van 10 tot 12 samen brengt, wordt de opleiding eventueel gratis georganiseerd in uw eigen bedrijf.

Horeca Vorming is tevens het contactpunt voor leercontracten en verzorgt de opleiding van de stagementoren in de horeca.

Informatie over deze initiatieven vindt u op volgende sites :
www.fanvanhoreca.be/culinaire_passie_voorjaar2013
www.fanvanhoreca.be/talent4gastronomy
www.fanvanhoreca.be/opleidingen/onderwijstype/bijscholing

Contact
Horeca Vorming Vlaanderen – Anspachlaan 111 / 4 – 1000 Brussel
E-mail: vormingvlaanderen@horeca.be
Tel 02 513 64 84 – Fax 02 513 66 67

Alle partners