Sterren op de Grasmat

Sterren op de Grasmat is een voetbaltornooi dat georganiseerd wordt voor én door Belgische sterren-chefs. Het initiatief komt van meesterkok Axel Colonna-Cesari.

Op 21 september organiseert Axel voor de derde keer in België dit voetbaltornooi. Bovenop de sportieve en collegiale dimensie draait dit tornooi ook rond het ondersteunen van een sociaal project. De opbrengst van Sterren op de Grasmat is dit jaar ten voordele van G-Sport.

Metro Cash & Carry Belgium is hoofdsponsor van dit event. Chris De Weerdt, directeur van Metro Cash & CarryBelgium vertelt: "We zijn enthousiast over dit schitterende initiatief, dat gedragen wordt door keihard werkende topchefs met het hart op de juiste plaats. Metro als ‘partner voor de horeca’ betekent voor ons meer dan alleen een leverancier van producten zijn."

Medehoofdsponsor Gaggenau: “Ook wij zijn trots een bijdrage te kunnen leveren aan dit evenement. Axel is, met zijn uitgesproken culinair talent en ondernemerszin, de ideale match voor Gaggenau. En met dit initiatief differentieert hij zich opnieuw, samen met heel wat van zijn collega¹s topchefs en hun keukenteams, door zijn sociaal engagement..”

Na een dag sporten op de grasmat, volgt een Walking Dinner in de Porsche concessie te Mechelen waar ook de resultaten van het tornooi bekend gemaakt worden. Volgende restaurants nemen deel aan Sterren op de Grasmat: · Boury · Centpourcent · De Jonkman · De Karmeliet · De Tuinkamer · Epicerie du Cirque  · Hertog Jan  · Hof van Cleve  · Innesto  · Kommilfoo  · La Durée  · Le Dôme  · Likoké  · Pastorale  · Publiek  · Sel Gris  · The Jane · Vrijmoed

G-Sport

Met de term G-sport kunnen clubs en andere initiatieven aangeven dat hun aanbod open staat voor personen met een handicap.

www.sterrenopdegrasmat.be

Organisatie:
Axel Colonna-Cesari - Restaurant Centpourcent
Tel. +32 15 63 52 66