Nieuw boek van Pierre Résimont, Les Résimont à L’Eau Vive

Meesterkok Pierre Résimont en zijn vrouw Anne hebben een nieuw boek gepubliceerd : ‘Les Résimont à l’Eau Vive’. In het boek, uitgegeven door het Collectief Génération W, wordt de loopbaan van de chef en zijn vrouw vertelt. Beiden zijn al gedurende 25 jaar eigenaar van de 17de-eeuwse molen zijn, dat nu een schitterend restaurant is, met twee Michelinsterren en lid van de Grandes Tables du Monde.

Het originele boek evoceert met foto’s van Antoine Mélis en humorrijke teksten van Eric Boschman, de carrière, de familie, de teams en de verschillende restaurants van de Résimonts. Van L’Eau Vive (Profondeville/Arbre) naar de Comptoir de l’Eau Vive (Erpent), het hedendaagse gastenverblijf Medissey, naar de kamers van het totaal nieuwe Cube (Profondeville/Arbre).

De mooie foto’s geven zowel zin om enkel door het boek te bladeren omwille van de esthetiek, maar ook om het in de praktijk te brengen, dankzij de verschillende recepten van Pierre Résimont

Auteurs : Pierre & Anne Résimont – Redactie : Eric Bochman – Foto’s Antoine Mélis  - 208 Blz. - GénérationW Editions