Meesterkoks spelen petanque

Zo’n vijftien Meesterkoks verzamelden op 10 augustus op het strand van Knokke-Heist voor het allereerste petanque-tornooi georganiseerd door DolceWorld. Samen met andere koks en hun personeel en leden van DolceWorld gaven ze het beste van zichzelf. Een goede sfeer tekende deze vriendschappelijke wedstrijd op het levendige Siesta Beach.

Ook enkele partners/sponsors waren van de partij. Ze lieten de gasten van het tornooi proeven van hun beste producten en boden de laureaten een geschenk aan. Zoals partner SCHENK, vertegenwoordigd door Sylvie Lantain, die de winnaars mooie flessen aanbood van hun vermaarde ‘1865’ wijn en tijdens het tornooi liet proeven van een zeer verfrissende cocktail met de rosé ‘Le Grand Noir”. In dezelfde geest was ook het water van BRU, vertegenwoordigd door Xavier Faber, aanwezig. Ons nieuwe kandidaat lid Meesterkok Cédric Poncelet, die eveneens deelnam aan het tornooi, nam alle deelnemers mee voor een ontdekking van zijn nieuwe zaak Bleu Buddha by Cédric.

De drijvende krachten achter de organisatie van deze fijne zomerse dag waren AG Insurance, Siesta Beach en Dolce World.

Na het afgelopen golf- en het petanquetornooi nodigt de vereniging al haar leden uit voor de eerste Refreshing Monday van het najaar in de Ferme de Bilande (Waver). Daar vinden op 7 september de open deur dagen van Schenk plaats. Noteer dit alvast in uw agenda. 

Foto's:

  1. Groepsfoto van de deelnemers. (foto Didier Vandooren)
  2. Laureaten van de Petanque Trofee. Kapitein van het winnende team Olaf Jacobs (foto Didier Vandooren)
  3. Frank Fol (foto Joëlle Rochette)
  4. Sylvie Lantian  (foto Joëlle Rochette)
  5. Dirk Vandenriessche & Cedric Poncelet (foto Joëlle Rochette)
  6. Alain Neckebroeck (foto Joëlle Rochette)
  7. Cocktail Le Grand Noir (foto Joëlle Rochette)
  8. Cocktail Le Grand Noir (foto Joëlle Rochette)