Meesterkoks op Dinner in the Sky

Tot 18 juni werken een tiental Meesterkoks op de 6de editie van Dinner in the Sky. Dit jaar worden zelfs twee tafels tegelijkertijd in de lucht gehesen aan de Triomfboog van het Jubelpark.

Deze nieuwe Brusselse editie van het meest bekende en meest surrealistische culinaire evenement ter wereld, en ook het meest ‘Belgisch-Belgische (het werd immers gecreëerd door de Belg David Ghysels en er mogen enkele Belgische chefs die in België werken aan meedoen), groepeert het grootste aantal sterrenchefs dat ooit aan Dinner in the Sky deelnam. 

Het gaat om de volgende 14 chefs:

  • Yves Mattagne van de Sea Grill**
  • Lionel Rigolet van Comme chez Soi**
  • Pascal Devalkeneer van Chalet de la Forêt**
  • Bart De Pooter van De Pastorale**
  • Pierre Résimont van l’Eau Vive**
  • Viki Geunes van ‘t Zilte**
  • Filip Claeys van De Jonkman**
  • Alexandre Dionisio van Villa in the Sky**
  • David Martin van La Paix*
  • Giovanni Bruno van Senzanome*
  • Luigi Ciciriello van La Truffe Noire*
  • Isabelle Arpin
  • Franco Spinelli van San Daniele*
  • Karen Torosyan van Bozar Brasserie*
 

Tot 18 juni zullen elke dag 2 chefs (een per tafel met zijn commis) een vijf gangen gastronomische maaltijd bereiden en persoonlijk serveren aan 44 gasten, zowel tijdens de lunch, als tweemaal ’s avonds.

Afspraak in het Jubelpark, rechtover de Triomfboog, om er de crème van de Belgische gastronomie te ontmoeten, 14 chefs die in totaal goed zijn voor 21 sterren.

Info en reservatie: www.dinnerinthesky.be