Grote première op Culinaria : een prestigeuze maaltijd met ‘8 handen’

Op 7 mei kunnen enkele bevoorrechte genodigden van Deutsche Bank op Culinaria deelnemen aan een groot gastronomisch moment : een uitzonderlijke maaltijd bereid door 8 handen. Dit festijn wordt georganiseerd door Culinaria Agency samen met Deutsche Bank. Aan het roer van deze feestelijke bloemlezing staan twee van onze meest befaamde Meesterkoks : Pierre Wynants en Lionel Rigolet. Ze krijgen het gezelschap van niemand minder dan de vermaarde Michel Troisgros en zijn zoon César.

Het programma start met enkele hapjes gevolgd door een zesgangen maaltijd waarvan drie gerechten worden gecreëerd door Pierre Wynants en Lionel Rigolet (Comme chez Soi – Brussel) en drie gerechten door Michel en César Troisgros (Maison Troisgros – Roanne).

Deze unieke en onuitgegeven gastronomische bijeenkomst wordt zeker een van de hoogtepunten van de 7de editie van dit gastronomische salon, dat zich ontpopt tot een van de meest aantrekkelijke van onze kleine land. De maaltijd is jammer genoeg voor een klein groepje bevoorrechte mensen. Maar een dag vroeger, op 6 mei, kan je op Culinaria zeker Michel Troisgros ontmoeten, de meest prestigieuze van de genodigde Franse chefs.

Alle informatie : www.culinaria2015.com