4 Meesterkoks op Flemish Food Bash

Na Café d’Anvers in november vorig jaar, ontvangt de Flemish Food Bash op 5 juli meer dan 40 nationale en internationale chefs, maar ook barmannen, bakkers, kaasmakers, patissiers, beenhouwers en lokale kwekers op het strand van Oostduinkerke. Al deze mensen samen creëren het grootste openluchtrestaurant van ’s middags tot 6 uur in de ochtend. Dit jaar nemen ook enkele Meesterkoks deel aan het feest. Het festival is immers een initiatief van Vincent Florizoone (Restaurant Grand Cabaret in Nieuwpoort). Hij nodigde ook Bart De Pooter, Sang Hoon Degeimbre, Eric en Tristan Martin en Clément Petitjean uit. Bierliefhebbers worden verwend met een dertigtal bieren van de artisanale brouwerij De Struise Brouwers. Ook liefhebbers van hedendaagse kunst (graffiti, bodypainting) en urban culture (tatoeage, skate, hairstyling, DJ sets…) komen aan hun trekken. Het wordt niet alleen een gastronomisch maar ook een trendy feest. 

www.flemishfoodbash.com